Rostock Lördag 2 D

Shoppingresor Rostock Lördag

Våra två och tredagarsresor till Rostock har blivit oerhört populära och är nästan alltid fulla! Undra på det till det priset! Att de är just fulla gör att vi kan fortsätta att hålla en mycket låg prisnivå. Vi har på dessa resor ett mindre antal påstigningsplatser än normalt. Beroende på att man har möjlighet att handla så stor mängd, då tar varje stopp ganska lång tid. Vilket innebär att de som bor på sista avstigningsort kommer att komma hem väldigt sent, och vi har problem att hålla isär varorna. Det innebär också att vi kör vissa resor bara från Linköping andra från Motala eller Valdemarsvik.

 

 

Dag 1.

Samma program som "måndagsbussen" förutom att vi handlar på Calles vid ankomst till Rostock (Calles är stängt söndagar), 2 timmar shopping. Vi är på hotellet ca kl 20,30

Dag 2.

Avresa kl. 08.00 från hotellet och vi beräknas vara i Linköping kl. 19.00 och Norrköping kl. 20.00 osv.

INGÅR:

Bussresa i helturistbuss, färjor, vägskatter, vägavgifter, logi i dubbelrum inkl. frukost. 100 kg shopping.

VIKTIGT

Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades. Saknar ni avbeställningsskydd kan ni beställa det hos oss. Detta ska beställas vid bokning eller senast 10 dgr efter bokning.

 

Vårt Hotell:

Rostock Intercity*** är ett modernt hotell beläget brevid centralstationen i Rostock ca 15min promenad till torget och gågatan. Det går spårvagnar precis utanför hotellet ner till centrum och de är gratis för hotellets gäster (man begär ett kort i recepionen)gratis WiFi. Hotelet har Restaurang och bar.

 

Avresor

AvresedatumLör 2020-02-29
HemkomstdatumSön 2020-03-01
  
Från prisPris: 1 190
Ring för bokningRing för bokning
AvresedatumLör 2020-03-28
HemkomstdatumSön 2020-03-29
  
Från prisPris: 1 190
Ring för bokningRing för bokning