Köpenhamn Oslo kryssning 3 D

Köpenhamn – Oslo – Köpenhamn

Två huvudstäder – en resa!

Upplev dejlige Köpenhamn och herlige Oslo på samma tur! Vi njuter av havet hela vägen mellan Köpenhamn och Oslo då vi kryssar ombord på DFDS moderna färjor. Köpenhamn erbjuder Strøget, det centrala shoppingstråket med närliggande nöjesdistrikt, samt Nyhavn som utgör typiskt pub och uteserveringsområde. Oslo med huvudgatan Karl Johan som präglas av ett stort folkliv. Nära gatan finns hamnen med Rådhuset och Akershus fästning.

 

Dag 1. Till Köpenhamn

Vi åker tidig morgon från Östergötland söderut. Färjan Helsingborg- Helsingör tar oss över sundet till Danmark. Vi följer den vackra Strandvejen utmed vattnet ända in i ”Dronningens by” och hälsar på den Lille havfruen. Sen blir det tid för lite lunch innan det är dags att gå på färjan som tar oss genom Öresund via Ven innan det är dags för middag i form av buffé. Dans och underhållning i nattklubben för de som önskar, kanske lite shopping eller bara sitta i någon av barerna och njuta. Ca 45 mil.

Dag 2. Oslo

Frukostbuffé och möjlighet att från första parkett njuta av när färjan seglar upp genom Oslofjorden. Efter vi lagt till åker vi en rundtur i Oslo som tar oss via operan, Vigelandsparken, Akers brygge och mycket annat. Under eftermiddagen blir det tid att på egen hand upptäcka Oslo innan det är dags att återvända till färjan. Ombord väntar en 2-rätters middag i restaurangen och därefter står alla färjans begivenheter till vårt förfogande. Mycke’ nöje!

Dag 3. Köpenhamn – Hemorten

Frukostbuffé innan ankomst till Köpenhamn där vi gör tur med vår buss och äter lunch på egen hand innan vi styr hemåt. Färden går via Öresundsbron tillbaka till Sverige och vi beräknar vara tillbaka i Östergötland framåt kvällen. Ca 45 mil.

INGÅR: Bussresa i helturistbuss, broavgifter, vägskatter, del i 2-bädds INSIDES hytt med båda sängarna på golvet dusch/wc, 2 frukostbuffé, 1 buffémiddag inkl 1 dryck, 1 x 2-rätters middag inkl 1 dryck, rundtur i Oslo och Köpenhamn.

TILLÄGG: Enkelhytt 645:- Utsides dubbelhytt 400:-/pp

VIKTIGT

Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades. Saknar ni avbeställningsskydd kan ni beställa det hos oss. Detta ska beställas vid bokning eller senast 10 dgr efter bokning.

Avresor