Dubrovnik Sol och Bad 8 dagar Sista minuten rabatt 500:-

Dubrovnik Sol och bad med spännande utflykter.
Medelhavets pärla Dubrovnik med sina ringlande gränder och häftiga ringmur är en upplevelse att strosa runt i.
När andan faller på kan man ta härliga dopp i det kristallklara vattnet. På vår soliga resa passar vi också på att göra många intressanta och roliga utflykter.
Vad sägs om båttur till Elafitiöarna eller besök i Montenegro och Mostar. Följ med oss till Kroatien och upplev Medelhavet när det är som bäst. Vi bor på strandnära Valamar Club*** i Dubrovnik i sju nätter där vi har
all -inclusive light.

VARMT TACK FÖR ER BOKNING! INGÅR: Flyg, transfer, del i dubbelrum, antal frukost, lunch, middag, utflykter enl. program. Kom ihåg att anmäla er till de utflykter som inte ingår om det är några som ska förbokas. Avbokningsregler för buss: Se katalogen "Allmänna villkor för paketresor" Avbokningsregler för flyg: Särskilda regler, se bifogad flygbilaga Saknar ni avbeställningsskydd kan ni beställa det hos oss. Detta ska beställas vid bokning eller senast 10 dgr efter bokning.

Dubrovnik Sol och bad med spännande utflykter.

Medelhavets pärla Dubrovnik med sina ringlande gränder och häftiga ringmur är en upplevelse att strosa runt i.
När andan faller på kan man ta härliga dopp i det kristallklara vattnet. På vår soliga resa passar vi också på att göra många intressanta och roliga utflykter.
Vad sägs om båttur till Elafitiöarna eller besök i Montenegro och Mostar.
Följ med oss till Kroatien och upplev Medelhavet när det är som bäst. Vi bor på strandnära Valamar Clu*** i Dubrovnik i sju nätter och har all inclusive light.

Dag 1 Linköping-Zadar-Dubrovnik
Flyg från Linköping på förmiddagen till Zadar där buss och reseledare väntar. På vägen till Dubrovnik gör vi ett stopp i den historiska staden Split där gator och torg är smyckade av marmor och det kryllar av vackra byggnader.
Sedan fortsätter färden till vårt mål Dubrovnik där vi bor på Valamar club*** som ligger på halvön Babin Kuk utanför Dubrovnik. (34 mil)

Dag 2-7 Duvbrovnik och utflykter
Nu har vi fullt upp med att ta det lugnt. Sola, bada och följ med på våra spännande utflykter.

Dag 8 Duvbrovnik-Zadar-Norrköping
På morgonen bär det av mot Zadar och vårt flyg hem som avgår vid lunchtid och vi landar i Norrköping på eftermiddagen. Transfer tillbaka till Linköping ingår för de som vill. (34mil)

Stadsrundtur i Dubrovnik
Efter frukost är det dags att titta på den fina staden Dubrovnik. Vi tar buss in till gamla stan och gör en stadsrundtur med lokalguide. Efter rundturen har vi fri tid att fortsätta kika runt. Det är inte inkluderat någon transfer tillbaka. Antingen kan man gå eller så använder man lokaltrafiken. Reseledaren visar hur man gör. Pris 150:-

Bosnien
Idag gör vi en utflykt till Bosnien-Hercegovina. I den vackra dalen som delas av Neretvafloden finner vi den vackra staden Mostar. Vi tittar på staden med lokalguide. Mostar har en fascinerande historia och anses av många vara den vackraste staden i landet. Den osmanska arkitekturen blandas med österrikisk vilket ger staden dess speciella charm. Den berömda bron Stari Most från 1500-talet bombades sönder under Bosnienkriget 1993 av kroatiska styrkor, men är återuppbyggd igen med hjälp av donationer från omvärlden. Bosniens valuta heter BAM men det går även att handla för Euro.Pris 350:-

Elafitiöarna
Vi gör en båtutflykt till de fina Elafitiöarna. Det är en ögrupp som består av 13 öar, obeskrivligt vackra med stränder och små byar som avlöser varandra. Under dagen serveras vi lunch inkl dryck. Legenden säger att det var på Elafitiöarna som Richard Lejonhjärta var skeppsbruten. Undrar om han trivdes, charmiga byar, bedårande stränder och turkosblått hav är ju inte så dumt. Åter till vårt hotell på kvällen. Pris 495:-

Montenegro
Följ med på en heldagstur till grannlandet Montenegro. Landet har en storslagen natur och under vår rundresa ser vi gamla staden Kotor och landets turistort Budva. Här gäller valuta Euro Pris 350:-

Vi flyger med en  modern Airbus A320 med plats för 180 passagerare från Ernest Airlines ett Italienskt bolag men med svensk huvudägare Minecraftmiljardären Jakob Porsér.

https://flyernest.com/en/about-us/

Tidtabell flyg

 

Avresa 11/9

11/9 10:00 Linköping - 12:20 Zadar

18/9 13:40 Zadar - 16:10 Linköping

 

Avresa 18/9

18/9 10:20 Norrköping - 12:50 Zadar

25/9 13:10 Zadar - 15:40 Norrköping

 

Avresa 25/9

25/9 10:00 Linköping - 12:20 Zadar 

2/10 13:40 Zadar - 16:10 Linköping 

 

Avresa 2/10

2/10 10:20 Norrköping - 12:50 Zadar

 9/10 13:10 Zadar - 15:40 Norrköping  

 

Obs flygtiderna är preliminära och kan komma att justeras.

Resans pris inkluderar:
Flyg Norrköping-Zadar t/r, rundresa i buss enl. program, del i dubbelrum inkl. frukost 7 ntr, 6 middagar, 1 lunch i Sarajevo, 1 vinprovning inkl. kall platta, på Valamar Club i Duvbrovnik är det All-Inclusive light - dvs både lunch och middag inkl. dryck OBS! Gäller endast på hotellet, reseledarservice och guidade stadsturer enl. program

Tillägg:
Enkelrum 2490:-
Avbeställningsskydd 650:-

Pass: Ja OBS! Skall vara giltigt min 6 mån efter hemkomst

Valuta: HRK, BAM, EUR

VIKTIGT Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se  
OBS! vid flygresa kan särskilda regler gälla, se bifogad Reseinformation för resp resa alt. nedan.

Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades.

AVBOKNINGSVILLKOR:
120 dagar innan avresa 3000:-/p
119-60 dagar innan avresa 50% av resans pris
59 dagar innan och fram till avresa 100% av resans pris

Saknar ni avbeställningsskydd kan ni beställa det hos oss. Detta ska beställas vid bokning eller senast 10 dgr efter bokning.

Hotellet är 3-stjärnigt och ligger bra och vackert beläget på en halvö strax norr om Gamla Stan i Dubrovnik.
Halvön har många hotell och flera fina stränder.
Framför vårt hotell finns halvöns finaste strand med solstolar och parasoller. På stranden finns också en bar och restaurang.
Mellan vårt hotell och stranden ligger poolområdet (ej uppvärmd) med flera solterrasser härifrån har du en en härlig utsikt över havet, och du kan se kryssningsfartygen passera till och från den populära kryssningshamnen i Dubrovnik. Alla rum renoverades 2007 och innehåller komplett badrum med hårtork, satellit-TV samt telefon. Gratis Wi-Fi. Frukost, lunch och middag serveras i "The Lido Restaurant". Här dukas det upp läckra medelhavsinspirerade bufféer till varje måltid. I lobbybaren kan du med fördel njuta av en läskande drink före eller efter maten samtidigt som du beundrar den vackra utsikten från hotellets terrass. Här ingår all-inclusive light (helpension med dryck till maten öl,vin eller alkoholfritt)
Obs gäller bara på hotellet ej lunch vid utflykter.

https://www.valamar.com/en/hotels-dubrovnik/valamar-club-dubrovnik

Avresor