Julmarknader

 

Julmarknad Bremen 4 D

Bremen Julmarknad 4 dagar

En av Tysklands bästa julmarknader erbjuds på Rådhusplatsen i Bremen. Staden med de härliga gränderna tillsammans med gallerior, varuhus och butiker ger en verklig härlig julmarknadsstämning. Vi går en stadspromenad första dagen. Vi bor centralt på Radisson Blu Hotel ****. Reseledare.

Julmarknad Lübeck 3 D & 4 D

Lübeck 3 eller 4 dagar julmarknadernas julmarknad!

Alla med 100kg shopping! Lübeck lockar många människor med sin mysiga bebyggelse, stadsportar, marsipan och en fantastiska julmarknad. Åk en måndag då det är betydligt lugnare och mindre trängsel men vi har även avgång fredag. Vi bor centralt på Park Inn och Holiday Inn eller i utkanten med bussförbindelse på Lübecker Hof . På mångas begäran erbjuder vi i år även en resa på fyra dagar. Reseledare.

Julmarknad i Berlin 4 dagar

I vackert julpyntade Berlin finns ca 50 julmarknader på olika platser och vi besöker några av dem.

Julmarknad i Hannover 4 D

Hannover 4 dagar med Braunschweig och Wolfsburg.

En spännande nyhet som innehåller traditionella Julmarknader i gamla delen av Hannover och mysiga staden Braunschweig. Vi besöker även Autostadt (VW bilmuseum) i Wolfsburg som varje år förvandlas till ett fantastiskt vinterland med bla. skridskoshow. Vi erbjuder även en stadsrundtur i Hannover. Vi bor på centralt belägna Star Inn Premium Hannover by Quality***. Reseledare.

Prag Julmarknad 6 D

Prag Dresden Rostock julmarknad

En resa för dig som älskar julmarknader! Två av Europas vackraste städer bjuder in till julmarknad! I Prag, som klarade sig mirakulöst från förstörelsen under andra världskriget, finns flera trevliga julmarknader. Längs vindlande gränder, via de små torgen och över de vackra broarna syns den vackra julsmyckningen och belysningen överallt. I Dresden där gammalt trängs med nytt stannar vi för att njuta av staden. Vi hinner även med Rostocks Julmarknad.

Julmarknad Rostock 3 D

Rostock 3 dagar

Rostock har på senare år blivit en riktig storsäljare hos oss, det är en trevlig stad och deras julmarknad är en av Tysklands största. Vi bor på Penta och Sonne som är centralt belägna och Intercity Hotel beläget 15 min promenad till centrum eller gratis spårvagn. Reseledare.

Julmarknad Wismar 3 D

Wismar 3 dagar

Julmarknaden på Marktplatz mitt i stan tillhör inte de största, men är naggande god och shoppingkvarteren runt omkring lockar till inköp. Vi bor på fina Park Inn by Raddisson**** som ligger vid den historiska hamnen och en kort promenad från Julmarknaden. Reseledare.