Polen X Karlskrona-Gdynia 3 D

Våra kryssningar till Polen är mycket populära.

Två trevliga kvällar ombord på Stena Lines färjor. Här njuter du av det goda livet till havs, med restauranger, mingelvänliga barer och sprängfull butik är det lätt att trivas. Efter en avkopplande överfart har vi en heldag i Polen för rundtur och shopping.

 

Dag 1 Östergötland - Karlskrona
Vi startar vår resa vid lunchtid för färd mot Karlskrona, och stannar för lämpliga raster längs med vägen. Ankomst till Karlskrona där färjan avgår 21.00 och nu har vi en hel kväll ombord. För den som förbokat buffé finns det reserverade bord. Har man inte gjort det så finns det flera restauranger ombord där man kan äta. Vi har samma hytter på vägen hem. Ca 30 mil

Dag 2  Gdansk - Sopot - Gdynia
Färjan lägger till i Gdynia 09.15. Nu är vi redo att upptäcka Polen. Vi börjar med en rundtur i Trestadsområdet. Städerna Gdynia, Sopot och Gdansk ligger som ett pärlband utmed Gdanskbukten. Vi stannar för lunch på egen hand och avslutar med shopping i ett stort köpcenter. Åter på färjan ca kl.17

Dag 3 Karlskrona - Östergötland
Frukostbuffé, färjan lägger till i Karlskrona 07.00. Vi styr hemåt och gör lämpliga raster längs med vägen. Vi räknar med att vara tillbaka i Linköping ca 14.00. Ca 30 mil

INGÅR
Resa i turistbuss, båtresa Karlskrona – Gdynia t/r, del i dubbelhytt/insides med sängarna på golvet, 2 frukostbuffé och rundtur i Gdynia, Gdansk och Sopot.

TILLÄGG
Buffé All Inclusive på utresan 189:-/person

VALUTA
PLN Polska Zloty, SEK

VIKTIGT
Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se  

Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades.

Saknar ni avbeställningsskydd kan ni beställa det hos oss. Detta ska beställas vid bokning eller senast 10 dgr efter bokning.

STENA VISION

Ombord på Stena Vision får du en bekväm resa där du kan njuta av underhållning, god mat & dryck och spa med havsutsikt. Dansa loss på dansgolvet fram till morgonkvisten eller relaxa på soldäck. Vi har ett brett utbud av bekväma hytter, mat för alla smaker och ett modernt spa där du kan koppla av i bubbelpoolen. Ute på soldäck kan du slappna av med något gott att dricka och bara vila ögonen på det öppna havet. Välkommen ombord!

Avresor