GES i Stockholm 2 D

GES kommer till Cirkus i Stockholm hösten 2020 med sin allra första krogshow "Stanna världen en stund". Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper. Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedt soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.

 

 

DAG 1.

10.00 Avresa från Linköping Fjärrbussterminal

12.30 Ca ankomst till Stockholm

20.30 Börjar föreställningen i ca 90 minuter

DAG 2.

12.00 Avresa från Stockholm

15.00 Ca hemkomst till Linköping

INGÅR: Bussresa t/r, logi i dubbelrum inkl frukost, salongmeny, showbiljett

 

OBS: vid avbokning behålles 1.690:-/person fram till 31 dagar före avresa, därefter är det hela summan i avbokningskostnad/person

Vi bor på Clarion Hotel Amaranten **** hotellet har 2 restauranger, rummen på hotellet är inte bara utrustade med wifi, kaffe-/temaskiner och sitthörna, men erbjuder även hårtork, jacuzzi och torkare på badrummen. Det ligger i distriktet Södermalm, Sergels Torg ligger en 15 minuters promenad bort.

 

Avresor