Våra resor

Fredriksdalsteatern 2 D

Det är lördag på ett gammalt sjukhus i Helsingborgstrakten. Karin Bellman (Eva Rydberg) är lite vimsig och glömsk och har blivit inlagd. Efter en incident har hon skadat armen och nyss flyttats från avdelning Fröding till Ferlin. Karins undergivne make, Gerd Bellman (Allan Svensson), är som vanligt hennes trogne följeslagare. Stavningen av hans förnamn är tyskt och han presenterar sig som teologie doktor. I hastigheten och helgstressen på sjukhuset tros han vara läkare. Doktor som doktor. Hans Profession är dock präst.

 

DAG 1. ÖSTERGÖTLAND - HELSINGBORG

Bussen tar oss via Småland ner till Skåne. Vi gör stopp för lämplig fikapaus under vägen. Vi närmar oss Helsingborg – ”Sundets Pärla” vid lunchtid. Finns nu tid att tura till Helsingör för de som vill eller utforska Helsingborg. Innan vi åker till föreställningen som börjar 19.00, äter vi en 2-rätters middag på hotellet. Efter föreställningen återvänder vi till vårt hotell.

 DAG 2. HELSINGBORG - ÖSTERGÖTLAND

Efter frukost finns tid att gå en stund i Helsingborg/Helsingör innan vi fortsätter E4:an norrut. Vi kommer via det småländska Höglandet till Östergötland. Beräknad hemkomst till Linköping ca 19.00.

Bussresa, logi i dubbelrum, inkl frukost, 2-rätters middag inkl kaffe på hotellet, teaterbiljett Parkett rad 15-16

Elite Hotel Marina Plaza ligger i centrala Helsingborg vid randen av Öresunds glittrande vatten, hotellet är 4-stjärningt.

 

 

 

Avresor