Julmarknad i Hannover 4 D

Hannover 4 dagar med Braunschweig och Wolfsburg.

En spännande nyhet som innehåller traditionella Julmarknader i gamla delen av Hannover och mysiga staden Braunschweig. Vi besöker även Autostadt (VW bilmuseum) i Wolfsburg som varje år förvandlas till ett fantastiskt vinterland med bla. skridskoshow. Vi erbjuder även en stadsrundtur i Hannover. Vi bor på centralt belägna Star Inn Premium Hannover by Quality***. Reseledare.

 

INGÅR: Bussresa, färjor, vägavgifter, logi i dubbelrum, 3 frukost

TILLÄGG: Enkelrum 700:-

VALUTA
EUR Euro

VIKTIGT
Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se  
OBS! vid flygresa kan särskilda regler gälla, se information vid ev. avbokning nedan.

Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades.

 

 

Vårt Hotell: Star Inn Premium Hannover by Quality***

Star Inn Hotel Premium Hannover, by Quality ligger centralt beläget. Här finns en bar och privat parkering. På hotellet erbjuds en 24-timmarsreception, bagageförvaring och gratis WiFi i alla utrymmen. Här har du också tillgång till dagstidningar, fax och kopiator.

Alla rum har luftkonditionering, kylskåp, kaffekokare, skrivbord och platt-tv med satellitkanaler. I det egna badrummet finns dusch och hårtork. Det finns även en garderob.

 

Avresor