Flygresor Världen

 

Dubai 7 dagar

I Dubai finns allt man kan önska sig för en fantastisk semester. Superlativens stad ståtar med såväl världens högsta byggnad som världens största shoppingcenter. Ultramoderna skyskrapor blandas med en fläkt av Orienten, inte minst på de gamla guld- och kryddmarknaderna. Plussa på underbara stränder, palmformade öar, livliga marinor och ett solsäkert klimat så är semestern komplett.

Florida med Karibien 13 dagar

Följ med på en underbar semester med ljuvlig avkoppling. Vi reser till magiska Miami innan vi kliver ombord på vårt fartyg för en härlig seglats.

Kinas Guldkorn 11 dagar

Följ med på en spännande resa till "Mittens rike". Här får vi en mix av Peking med Kinesiska muren, Himmelska fridens torg och den Förbjudna staden. Vi tar dagtåget till Xian för att bese omgivningarna. I kejsarstaden Xian beser vi den mäktiga terrakottaarmén. Shanghai bjuder slutligen på såväl storstadspuls med världens näst högsta byggnad som en strandpromenad där de koloniala bank- och handelshusen står i skarp kontrast, mot de glittrande skyskraporna på andra sidan Huangpu-floden. Häng med på en resa som blir ett minne för livet.

Kuba Karibiens pärla, 13 dagar

Kuba förtrollar besökarna med vackra pastellfärger, turkost vatten och gamla amerikanska bilar från 50-talet. Tiden har i princip stått still sedan Castro tog makten vilket följdes av USA´s ekonomiska blockad. Nu börjar förhållandet mellan de båda grannländerna tina upp och Kuba blir ett av de hetaste resmålen i världen. På vår rundresa upplever vi Kubas stora höjdpunkter som bl.a. Havanna, Pinar del Rio, cigarrer, Ernest Hemingways sommarbostad och självklart charmiga Trinidad. Resan avslutar vi med bad på en av världens finaste stränder – Varadero.

Marocko Runt 8 dagar

Marocko är landet där nutid och historia lever sida vid sida, ett land med en sprudlande levande kultur med en enorm mångfald. Landet är en salig blandning av höga berg, långa stränder, öken, basarer och en intressant orientalisk kultur. Här hittar vi en annorlunda, spännande och solsäker destination. Vi bor på 4 stjärniga hotell.

New York 7 dagar

Hyllningarna är många till denna härliga, väldiga, underbara, enorma, lilla storstad. New York fängslar och fascinerar besökaren. Staden växlar ansikte hela tiden. Allt från småstadsromantiken i Greenwich Village till storstadspulsen vid Times Square. Från det lugna parklivet en solig morgon i Central Park till det hektiska shoppinglivet på 5:e Avenyn. Vårt hotell ligger mitt i smeten. Runt hörnet finns de stora sevärdheterna, häng med oss och någon av våra hängivna reseledare till vårt New York.

Sri Lanka 15 dagar

Åk med oss till Sri Lanka och upplev något utöver det vanliga så som tusenårig kultur, färgstarkt folkliv, milslånga stränder och fantastisk natur. Vi får en otrolig blandning av regnskog, te, inblick i vanliga människors liv, dans och inte minst ett spännande safari och mycket annat.

Sydafrika 14 dagar

Här får vi det bästa av Sydafrika: härliga Kapstaden, livet i kåkstäderna, ljuvliga stränder, oslagbar natur, vackra vyer, det goda vinet, safari och mycket! Följ med till landet med en dramatisk historia och fantastiska människor.