Teaterresor vår/sommar

 

Björn Skifs på Skansen Sollidenscenen 1 dag

50 fantastiska år med Björn Skifs i ny show på Skansen! Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar, buspojken Skifs har inte slagit sig till ro….

Dalhalla Fyrverkerikonsert 2 dagar

Dalhallas unika och traditionsenliga fyrverkerikonsert. Välkommen till en fantastisk avslutningskonsert med en bred repertoar inom olika musikstilar framfört av skickliga musiker och sångare. En konsert med innehåll av humor, värme, överraskningar och – förstås – en grandios avslutning i form av ett mäktigt fyrverkeri.

Dalhalla med Kalle Moraeus 2 dagar

“Moraeus i Dalhalla” är en helt ny och unik show helt anpassad för Dalhallas gigantiska scen. Kalle Moraeus med flera publiksuccéer tidigare återvänder nu under sommaren 2018 med en härlig föreställning tillsammans med sina fantastiska gäster och musiker. Under föreställningen har Kalle med sig Orsa Spelmän samt sitt eget band. Första gästartisten ut är Tommy Körberg! Fler gäster presenteras inom kort. Det känns väldigt roligt att äntligen vara tillbaka på Dalhallas scen! Jag ser oerhört mycket framemot att få möta den fantastiska publiken i Dalhalla tillsammans med mina gästartister och musiker, säger Kalle Moraeus.

Fredriksdalsteatern i Helsingborg 2 dagar

Ett yrväder från Tomelilla drar sommaren 1926 in över Helsingborg och familjen Palms villaträdgård! När vi tittar in genom lövverket sitter professorskan och väntar på sin älskade make Waldemar. Hon är förväntansfull. Idag ska de fira sin ettåriga bröllopsdag. Men det blir inte alltid som man tänkt…… Medverkande: Eva Rydberg, Mia Poppe, Anders ”Ankan” Johansson, Robert Rydberg m m.

Vi bor på Elite Hotel Marina Plaza.

GES i Dalhalla 2 dagar

DET GICK FÖR FORT OCH DET VAR FÖR KUL. Lust. Det är vad allting egentligen handlar om. Lust att spela och sjunga tillsammans, lust att plocka fram de där låtarna som bara ligger och väntar och ber om att få flyga igen. Lust att återigen åka ut på en stor Sverigeturné och såklart den största lusten av dem alla – att få möta publiken.

Kuta & Kör på Gunnebo Slottsteater 2 dagar

Percy Persson (Allan Svensson) är en helt vanlig taxichaufför. Det är bara det att han har två fruar, Doris (Sofie Lindberg) i Mölndal och Marianne (Lotta Thorell) i Mölnlycke – lyckligt ovetande om varandra. Med hjälp av ett invecklat tidsschema pusslar han ihop sitt liv med sina två fruar. När ett rån med påföljande sjukhusbesök leder till att polisen (Ewa Roos) besöker hans hem är hans hemlighet på väg att nystas upp. För att rädda situationen dras hans granne (Ola Forssmed) in och den första lögnen leder både till en andra och en tredje. Nu gäller det att kuta och köra!!!

Vi bor på Scandic Europa.

Malena Ernman i Dalhalla 2 dagar

I nio år har Malena Ernman genomfört storslagna sommarkonserter i det anrika kalkbrottet utanför Rättvik och 2018 blir inget undantag – nu är det klart att Malena besöker Dalhalla för tionde året i rad. 10-årsjubileet gästas av Helen Sjöholm, Sarah Dawn Finer, Nils Landgren under två kvällar i juli och får uppbackning av Svenska Stråkensemblen tillsammans med några av Sveriges främsta musiker som bl a Mats Bergström, Janne Bengtsson och Magnus Lindgren.

Skuld och Gröna Skogar i Brevens Bruk 1 dag

Skuld och gröna skogar” är nämligen världens första allsångsdeckare. Den skulle också kunna heta: ”Sjung om du törs!” Vår föreställning handlar inte bara om en helknasig mordhistoria, utan också om att tillsammans med oss, klämma i för kung och fosterland - och sjunga allsång! Monica Forsberg och Peter Flack har hittat på en närmast olöslig, men skrattframkallande intrig. Handlingen utspelar sig på 50-talet i Sverige. Troligen 1958, eftersom det pratas om Fotbolls-VM och kvinnliga präster.