Våra resor

Dalarna stämningsfull jul 4 dagar

Lämna stöket hemma och fira julen i Rättvik i Dalarna. Det blir en klassisk jul med god julmat, glögg, glada julsånger, dans runt granen. Här kan man bara ha en fridfull jul eller delta i någon de lättare aktiviteter som erbjuds.

 

Dag 1. Till Dalarna
Resan går under förmiddagen via Västmanland innan vi når Dalarna och Rättvik. Under vägen stannar vi på lämpligt rastställe för paus och anländer under sen eftermiddag till vårt boende. Vi bor 3 nätter på Hotell Lerdalshöjden. Gemensam trerätters middag.

Dag 2. Rättvik
Dagen bjuder på glögg, tipspromenad, julbord, Kalle Anka på storbilds-TV och lättsam underhållning i roingivande miljö. Även tomten har hittat hit och dans kring granen hör julafton till. På kvällen bjuds vi på en buffé.

Dag 3. Rättvik
För de som önskar tar vi oss till en av de vackra kyrkorna för en stämningsfull julotta. Väl tillbaka på hotellet serveras frukost. Lättsammare underhållning finns under dagen med avbrott för jullunch. Eftermiddagen går i samma anda och på kvällen serveras en trerättersmiddag.

Dag 4. Hemresan
Efter frukostbuffén och våra härliga dagar i Dalarna är det dags att återvända till vår del av Sverige. Vi stannar på lämpliga platser för pauser under hemresan och önskar alla en RIKTIGT GOD JUL!

Hotell Lerdalshöjden har en lång historia och ligger på en höjd med utsikt över Siljan. Hotellet har restaurang, bar, stor terrass, relaxavdelning med bastu och bubbelbad, gym o gratis Wifi. (www.lerdalshojden.se)

Resa i helturistbuss t/r, del i dubbelrum, 3 frukostar, julbord samt ytterligare en lunch, 3 middagar, arrangemang, reseledare.

Avresor