Våra resor

Kroatien Makarska 8 dagar

Den slående vackra och skiftande naturen gör Kroatien till en av Europas absoluta semesterpärlor! Kroatien sägs ha ett av Europas vackraste kustlandskap. Det är den fantastiska skärgården, kristallklara vattnet, behagliga medelhavsklimatet och mängder av sevärdheter som lockar folk hit.

 

Dag 1. Till Kroatien
Transferbussen avgår från Östergötland på morgonen till Landvetter för flyg till Kroatien. Vår buss tar oss till våra hotell och färden tar ca 1,5 timme. Här ska vi nu bo i 7 nätter och middag serveras varje kväll.

Dag 2-7. Solaris och Makarska rivieran
Nu väntar härliga lata dagar vid den Kroatiska kusten. Omgivningarna har mycket att erbjuda så varför inte förgylla vistelsen med utflykterna som vi har att erbjuda.

Dag 8. Till Östergötland
Vår transferbuss hämtar oss för färd till Split och flyg till Landvetter. På flygplatsen i Sverige väntar vår transferbuss som tar oss tillbaka till våra respektive hemorter.

Split 
Bussutflykt till Split som är Kroatiens näst största stad och en av de vackraste. Gator och torg är smyckade med dyrbar marmor importerad från Grekland och Italien. Den gamla delen av Split är bilfri och full med caféer, små butiker och restauranger. Pris:290:-

Zadvarje med marknad och vinprovning
Vi besöker den stora "bondemarknaden" där allt från grönsaker till hantverk erbjuds. Njut av folkvimlet och stämningen innan vi åker vidare till en av traktens vingårdar för vinprovning. Pris: 295:-

Båttur Brac
Vi gör en båttur med strandhugg till Brac som är den största ön i skärgården utanför Makarska rivieran. Pris: 320:-

Flodfärd Cetina (Makarska):
Se utlykten under kroatien runt, sid 7 i katalogen.

Transfer Landvetter t/r, flyg t/r, transfer till våra hotell t/r, 7 nätter i dubbelrum, halvpension och reseledare.

Tillägg: enkelrum 1.400:-

Hotel Horizont**** Hotellet ligger ovanför stranden med promenadavstånd till hamnen i Baska Voda och 9 km till huvudcentrum. På hotellet finns ett poolområde, bastu, gym bar och Wifi. Inomhuspool på Sauna World.

Avresor