Våra resor

Gran Canaria 13 dagar Catarina Hotel

Lämna slask och vinterrusk hemma och följ med oss till Playa del Inglès. Vi bor på nyrenoverade fantastiska Abora Catarina Hotel by Lopesan. Under vistelsen har vi All-inklusive så man behöver inte tänka på matlagning eller vad drinken kostar vid poolen, allt ingår, så himla enkelt bekvämt och billigt! Poolen är uppvärmd och självklart har vi reseledare med under hela resan.

 

Dag 1. Östergötland – Gran Canaria
Vår buss hämtar upp på någon av våra påstigningsplatser i Östergötland på morgonen för färd mot flygplatsen. När vi har landat i Las Palmas åker vi till våra respektive hotell för incheckning.

Dag 2-12. Gran Canaria
Nu har vi fullt upp med att ta det lugnt! Vår reseledare ordnar med olika trevliga utflykter, för de som vill, alltifrån tur till Las Palmas till Tapas-kväll.

Dag 13. Gran Canaria – Östergötland
Under förmiddagen checkar vi ut och lämnar Playa Inglés för att ta oss till flygplatsen. Flyget går under eftermiddagen åter mot Sverige. Där väntar vår buss för vidare färd till hemorten.

Playa Inglés – en introduktion
Följ med vår reseledare på en promenad genom den trevliga semesterorten. Vi ser de bästa stränderna, de trevligaste barerna och självklart vår reseledares hemliga smultronställen. Utflykten ingår i resans. ingår.

Playa del sol.

Självklart måste vi besöka legendariska dansplatset där man dansar till Svenska dansband. ingår.

Tapaskväll.

Vi besöker en tapasrestaurang för att smaka av Spanska smaker.
Efter mat blir det lite musikunderhållning.

Fler utflykter kommer!

Abora Catarina Hotel by Lopesan****
Mycket bra nyrenoverat hotell beläget längst ner på huvudgatan Avenida de Tirajana, 800 m från strandenTransport till och från stranden ingår. Det ligger bara ett stenkast från MasPalomas vidsträckta sanddyner. Vi har all-inklusive under hela vistelsen dvs alla måltider och dryck (inhemsk) ingår. På hotellet finns bl a flera olika pooler, gym och fantastiska möjligheter till avkoppling. Alla rum har balkong.
www.lopesan.com

Transfer t/r till flygplatsen, flyg, transfer flygplatsen Las Palmas – hotellet t/r, del i dubbelrum med all inclusive, introduktionstur, reseledarservice.

Avresor