Våra resor

Gran Canaria 13 dagar

Lämna slask och vinterrusk hemma och följ med oss till Playa del Inglès. Vi bor på trevliga  IFA Buenaventura. Under vistelsen har vi All-inklusive så man behöver inte tänka på matlagning eller vad drinken kostar vid poolen, allt ingår, så himla enkelt bekvämt och billigt! Poolen är uppvärmd och självklart har vi reseledare med under hela resan.


 

IFA Buenaventura är ett stort och trevligt hotell, där du kan ta del av en mängd faciliteter och ett bra läge nära shopping och nöjesliv i Playa del Inglés.
Hotellet har två härliga poolområden med gratis solstolar, parasoller ochutomhusjacuzzier (ej uppvärmda). En av poolerna är uppvärmd. På hotellet finner du poolbaren Honolulu och barerna Freddys Bar och Banana dessa ingår i all-Inklusive samt den engelska puben och Meeting Bar där det även finns fri wifi.
Gratis hotellbuss till stranden. Underhållning. Internethörna mot avgift. Trafik som kan uppfattas som störande i vissa rum.

 I All Inclusive ingår:

- Frukostbuffé, kl. 8.00-11.00
.- Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
- Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
- Snacks, kl. 11.30-12.30.
- Kaffe och kaka, kl. 15.30-17.00.
- Smörgås, kl. 22.00-23.00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-23.00.

Playa Inglés – en introduktion
Följ med vår reseledare på en promenad genom den trevliga semesterorten. Vi ser de bästa stränderna, de trevligaste barerna och självklart vår reseledares hemliga smultronställen. Utflykten ingår i resans. ingår.

Playa del sol.

Självklart måste vi besöka legendariska dansplatset där man dansar till Svenska dansband. ingår.

Tapaskväll.

Vi besöker en tapasrestaurang för att smaka av Spanska smaker.
Efter mat blir det lite musikunderhållning.

Fler utflykter kommer!

Avresor