Våra resor

Rüdesheim Julmarknad

Följ med och upplev tre av de bästa julmarknaderna i Tyskland. I Wiesbaden har vi delstaten Hessens officiella julmarknad, i Frankfurt varvas skyskraporna med vackra medeltida torg och korsvirkeshus . Vi bor i mysiga Rüdesheim där vinodlarna dukat upp för julfest! Här kan vi verkligen njuta och roa oss på härliga Drosselgasse!

 

Dag 1. Hemorten – Hannover
Med färjorna Helsingborg – Helsingör och Rödby-Puttgarden tar vi oss till Hannover. Gemensam middag.

Dag 2. Hannover - Wiesbaden – Rüdesheim
Färden fortsätter mot Wiesbaden. Vi stannar på julmarknaden som går under namnet "Sternschnuppenmarkt" som hålls i området kring stadens vackra slott och rådhuset. Vi åker vidare under sen eftermiddag de få milen till Rüdesheim och Central Hotel Ringhotel.

Dag 3. Rüdesheim
Idag väntar en av Tysklands mysigaste julmarknader på oss. Under eftermiddagen gör vi en vinprovning. De som vill kan efteråt hänga med på en tur på Drosselgasse, den lilla trånga gränden som vinbyn är så känd för. Här finner du flertalet värdshus som lockar med god mat och musikunderhållning. Slå klackarna i taket och rycks med i den härliga julstämningen som råder vid floden Rhens pärla Rüdesheim.

Dag 4. Utflykt till Frankfurt am Main
Lunchtid åker de som vill med vår buss till storstaden Frankfurt. Julmarknaden är en av de största och mest omtyckta i landet.

Dag 5. Rüdesheim – Lübeck
Efter frukost tar vi åter vår buss och börjar resan norrut. På kvällen har vi kommit till Lübeck där vi checkar in på vårt hotell och äter dagens middag. Dag 6 Lübeck – Hemorten På kvällen anländer vi Östergötland.

Bussresa, dubbelrum, 5 frukost och 2 middagar. Reseledare

Avresor