Våra resor

Malena Ernman i Dalhalla 2 dagar

I nio år har Malena Ernman genomfört storslagna sommarkonserter i det anrika kalkbrottet utanför Rättvik och 2018 blir inget undantag – nu är det klart att Malena besöker Dalhalla för tionde året i rad. 10-årsjubileet gästas av Helen Sjöholm, Sarah Dawn Finer, Nils Landgren under två kvällar i juli och får uppbackning av Svenska Stråkensemblen tillsammans med några av Sveriges främsta musiker som bl a Mats Bergström, Janne Bengtsson och Magnus Lindgren.

 

Dag 1.
Vi lämnar Östergötland och åker via Katrineholm och Kungsör in i Västmanland. Vi stannar för lämpliga raster under resan till Dalarna. Inkvartering på Mora Hotell & SPA i Mora. Efter välsmakande middag åker vi till DALHALLA. I detta kalkbrott har man format fram en musik arena, med en unik inramning och en akustik som saknar motstycke, något som både publik och artister blir andäktiga inför.

Dag 2.
Frukost på hotellet. Innan vi åker söderut besöker vi några av ”Pärlorna runt Siljan”- Rättvik och Tällberg, vi gör lämpliga stopp på vägen hem. Beräknad hemkomst ca 21.00.

Resa i turistbuss, logi i dubbelrum inkl frukost, 2-rätters middag, entré och konsertbiljett till Dalhalla, kaffe/te och smörgås efter Dalhalla, rundtur och utflykt med bussen.

OBS: vid avbokning behålles 750:-/person fram till 31 dagar före avresa, därefter är det hela summan i avbokningskostnad per/person

09.00 Linköping Fjärrbussterminalen
Övriga orter efter överenskommelse vid bokning!

Avresor

AvresedatumLör 2018-07-07
HemkomstdatumSön 2018-07-08
  
Från prisPris: 2 650
Ring för bokningRing för bokning