Våra resor

Dalhalla med Kalle Moraeus 2 dagar

“Moraeus i Dalhalla” är en helt ny och unik show helt anpassad för Dalhallas gigantiska scen. Kalle Moraeus med flera publiksuccéer tidigare återvänder nu under sommaren 2018 med en härlig föreställning tillsammans med sina fantastiska gäster och musiker. Under föreställningen har Kalle med sig Orsa Spelmän samt sitt eget band. Första gästartisten ut är Tommy Körberg! Fler gäster presenteras inom kort. Det känns väldigt roligt att äntligen vara tillbaka på Dalhallas scen! Jag ser oerhört mycket framemot att få möta den fantastiska publiken i Dalhalla tillsammans med mina gästartister och musiker, säger Kalle Moraeus.

 

Dag 1.
Vi lämnar Östergötland och åker via Katrineholm och Kungsör in i Västmanland. Vi stannar för lämpliga mat och fikaraster under resan till Dalarna. Inkvartering på First Hotel Tällberg. Efter välsmakande middag åker vi till DALHALLA. Här kommer vi att vara med om en fantastisk föreställning. I detta kalkbrott har man format fram en musikarena, med en unik inramning och en akustik som saknar motstycke, något som både publik och artister blir andäktiga inför. När vi kommer tillbaka till hotellet bjuds det på vickning för de som känner sig lite sugna!

Dag 2.
Frukost på hotellet. Innan vi åker söderut besöker vi några av ”Pärlorna runt Siljan” vi gör lämpliga stopp på vägen hem. Beräknad hemkomst ca 21.00. Detta ingår i priset: Bussresa t/r, logi i dubbelrum inkl frukost, buff``èmiddag, vickning efter Dalhalla, entré och konsertbiljett till Dalhalla, rundturer och utflykter med bussen.

OBS: vid avbokning behålles 890:-/person fram till 31 dagar före avresa, därefter är det hela summan i avbokningskostnad/person

Avresa:
09.00 Linköping fjärrbussterminal, Vikingstad, Mantorp, Mjölby samt övriga orter enl. överenskommelse vid bokning.

Avresor